понеделник, 11 юни 2012 г.

"Самодивски" срещи на PFI България в Пловдив и София



Неведнъж съм писала за Pagan Federation International Bulgaria и техните инициативи, ето защо предполагам, че за никой не е изненада, че днес съм решила да ви съобщя за две срещи, организирани от тях. Този път обаче те са по-специални, тъй като на тях ще присъства не кой да е, а самият Международен Координатор на PFI - Моргана. Нещо повече, на срещата в София ще бъдат и националните координатори на Сърбия - Марко Нектан и на Швейцария - Диксиан. Моят личен съвет е да не изпускате в никакъв случай тази уникална възможност да се запознаете с тях, дори и до сега да сте имали колебания за това дали да посетите подобно събитие! Оставете всякакви притеснения - гарантирам ви, че няма да останете разочаровани!

"Самодивска среща" ще има на 28.06. в Пловдив и на 04.07. в София. За повече информация вижте връзките, които съм поместила по-долу. И двете срещи ще бъдат посветени основно на предстоящия празник Еньовден и българските обичаи характерни за този период от годината. Разбира се, както на всяка среща организирана от PFI България, и този път ще бъдат обсъдени всички бъдещи събития, предвидени от Федерацията.

За повече информация може да се обърнете към SothiS ( Национален координатор на PFI България) : pfi_bulgaria@paganfederation.org

Полезни връзки:


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Преди да бъде публикуван Вашият коментар трябва да бъде одобрен от администратор.